Produkter

Dermalogica blev lanceret i 1986 – dengang tog Dermalogica billedet med sin elegante, minimalistiske og enkle emballage. Produkterne indeholder ingen mineralske olier, lanolin, SD alkohol, kunstige farvestoffer eller parfume. Parbenerne er også på vej ud af serien – en stor del er allerede parbenefri. Glæd dig til at blive behandlet i Dermalogicas professionelle produkter når du besøger klinikken.

Mineralogie er 100 % mineral makeup som ikke indeholder talkum, stivelse, mineralske olier, farvestoffer, blegemidler eller perfumestoffer. Mineralogie virker plejende og helende for huden og irriterer ikke den tørre, røde eller sarte hud. Produkterne indeholder vitaminer, mineraler og næringsstoffer. Mineralogie bruger kun de bedste ingredienser kombineret med markedets højeste solfaktor og konkurrencedygtige priser. Kom ind på klinikken og lad mig guide dig igennem Mineralogies fantastiske produkter.

CND er en bred serie inden for manicure, pedicure og en masse plejeprodukter. De er mest af alt kendt for deres populære Shellac behandlinger med lak der holder op til 14 dage hvis man plejer det som anvist. Lækre produkter der også hele tiden byder på nye varer. CND har igennem tiden vundet en masse priser for deres skønne produkter! De er altid et skridt foran.

Algade 13 6950 Ringkøbing Tlf. 97 32 38 88