Salonen

Salonen åbnede i 1981 og har lige siden medlem af Design Frisørerne, et andelsfirma som i dag har de førende danske frisørsaloner som medlemmer.

I salonen er vi et solidt friskt team på fem – Søren, Kirsten, Janne, Camilla og Sarah. Vores elever får den bedste og mest anerkendte frisøruddannelse der tager fire år.

Vi er løbende på kurser for at specialiserer og finpudse de nye trends og teknikker. Desuden har vi løbende seminarer på salonen, for hele tiden kunne informere dig om hvad der sker inden for hår.

Vi sætter kunden i højsædet, giver en professionel og personlig betjening.
Vision & mission
Vores mål er at indfri dine forventninger og behov. Vi er forstående for dine ønsker og samtidig vægter vi højt, at få en god dialog med dig. Det afspejles i salonens indretning.

På sigt ønsker vi en bred og eksperimenterende kundegruppe sådan, at vores ekspertise fra de workshops vi har deltaget i, bliver indfriet, så vi får udlevet vores kreative evner.

Det er vigtigt for os, at du er tilfreds og kommer igen.

Kurser
Det er vigtigt at vore assistenter og elever hele tiden dygtiggører og videreuddanner sig. Derfor er vi løbende på workshop hos Hair Construction i Århus. På denne måde får vi indsigt i nye teknikker, farvninger og klipninger.
Desuden har vi løbende seminarer på salonen, for hele tiden at kunne informerer dig om hvad der sker inden for hår.
Algade 13 6950 Ringkøbing Tlf. 97 32 38 88